“The world is a dangerous place to live in; not because of the people who are evil, but because of the people who don’t do anything about it.”
(Albert Einstein – refugee from Nazi Germany)

Tuesday, August 9, 2011

Magyar neonácik haditanácskozása


Magyarország, Verőce, 2011.08.04.: A neonáci Magyar Sziget fesztiválon nyilvános hadi tanácskozással egybekötött uszítás folyt - zavartalanul!

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által az idén 11. alkalommal megrendezett Magyar Sziget fesztiválon a gerilla hadviselésről tartott előadást Tyirityán Zsolt, a Betyársereg - mely a Jobbik stratégiai szövetsége - vezetője és Dér Zsolt, a Betyársereg tagja, a Szent Korona Rádió sátrában.
...az ember akkor tud hatékonyan harcolni, "ha életben és gondolkodásban egybe van rakva, tehát nincsenek benne kételyek: akkor tud valóban ölni".

A Betyársereg főbb céljairól Tyirityán nem akart nyíltan beszélni, azt azonban elmondta, hogy ez egy speciális csoport, ahová azért kerül be az ember, mert mentálisan vagy akár fizikálisan olyan dolgokra képes, ami elüt a nagy átlagtól.

...el kell jutni oda, hogy "egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy másabb bőrszint lát". A Betyársereg vezetője szerint a fajok háborúja zajlik, ezért el kell jutniuk egy szintre: "arra, hogy újra agresszívvá, erőszakosakká, szikárakká, mohókká, szinte fenevadakká váljunk".

"... És bennünk lesz-e annyi, hogy le merjünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?" - tette fel az újabb kérdést, mire a közönség soraiból többen azt kiabálták, hogy "lesz", majd kitört a taps.

"Ha esetleg, ott feküdne édesanyád vérbe fagyva, és egy mocskos cigány szurkálná belé a kést, szerinted te hallgatnál arra a parancsra, hogy ne ölj?".

"Toroczkai László az idei Magyar Szigeten azt mondta, hogy a Jobbik és szövetségesei között azóta is jó az együttműködés, hogy a párt bekerült a parlamentbe."(1)
____________________
Források:
(1) A teljes cikk itt: http://atv.hu/cikk/20110809_vona_szovetsegese_mi_majd_le_merunk_loni_egy_rohadt_tetves_zsidot
(2) "Ma már világosan látszik, hogy szörnyűséges veszedelmet jelent hazánkra nem csak a kommunizmus, hanem a liberalizmus is, amely ellen minden erőnkkel védekezni kell. Láthatjuk hová jutott a bevándorlók által uralt Nyugat-Európa, s kik uralják, milyen érdekekért küzd a szabadkőművesek által alapított Amerikai Egyesül Államok. Elképesztő túlerővel állunk szemben, ezért össze kell kapaszkodnunk. A Magyar Sziget minden évben a legfontosabb olyan hely, ahol ezt megtehetjük. Az elmúlt években láthatóvá vált, s fiataloktól folyamatosan utánpótlást kapó nemzeti ellenállás nem bontakozhatott volna ki a jó ideje tartó tudatos építkezés nélkül. Újra van olyan rétege a magyar társadalomnak, amely bátran, bármilyen eszközzel kész megvédeni a hazáját mindenféle ellenségtől úgy, mint honvisszafoglaló vagy honvédő őseink. Ha kell szóval, ha kell énekkel, ha kell tollal, ha kell íjjal, vagy más fegyverrel." http://magyarsziget.hu/

Megjegyzés:
Vajon miért nem meri a magyar társadalom még mindig kimondani, hogy a Jobbik egy újnáci párt és hogy ezek a (katonai jellegű!) szervezetek újnáci szervezetek? (Miért még mindig az eufemizálás a light-osabb "szélsőjobbos" jelzővel?) Vajon miért cinkos egységesen az egész magyar társadalom a törvénysértésben: hogy Magyarország az 1947-es párizsi békeszerződést ill. az azt tartalmazó hatályos magyar törvényt szegi meg immár sokadik éve - zavartalanul? Vajon miért nem akarják (nem merik?) érteni az emberek, hogy a neonácik által a teljhatalomba segített szélsőjobbos Fidesz kormány miért illegitim?

No comments:

Post a Comment