“The world is a dangerous place to live in; not because of the people who are evil, but because of the people who don’t do anything about it.”
(Albert Einstein – refugee from Nazi Germany)

Monday, August 15, 2011

Militær rådslagning hos de ungarske nynazister


Verőce, Ungarn, 04.08.2011. Der foregik uforstyrret anstiftelse til had forbundet med offentlig militær rådslagning ved den nynazistiske Ungarske Ø (Magyar Sziget) Festival.

Ved ”Den Ungarske Ø” (Magyar Sziget) festival som er arrangeret af Ungdomsbevægelsen De Fireogtres Amter (Hatvannégy Vármegye) for 11-te gang, Zsolt Tyirityán, lederen af De Fredløses Hær (Betyársereg) - som er partiet Jobbik’s strategiske partner(1) - og Zsolt Dér, som er medlem af De Fredløses Hær har afholdt et foredrag i Radio Den Hellige Krone´s telt om guerilla-krigsførelse. Et udrag fra foredraget:(2)


... mennesket kæmper effektivt, ”når det er i en helhed i liv og tankegang, dvs. det er ikke i tvivl: så kan det virkeligt dræbe”...

Hr. Tyirityán ville ikke tale åbent om De Fredløses Hærs hovedformål, men har fortalt så meget at der er tale om en særlig gruppe, hvortil man tilslutter sig, fordi man er fysisk og mentalt er egnet til aktiviteter som afviger fra det store gennemsnit.

... Man skal nå dertil, at ”nogen er i stand til at trække i triggeren af et stormgevær, evt. når man ser en afvigende hudfarve”. Racernes krig er i gang iflg. lederen af De Fredløses Hær, så man skal nå et niveau: ” at vi igen kan blive aggressive, voldsome, slanke, grådige næsten som et vildt bæst.”

”... Når vi så langt at vi tør skyde en forbandet, luset jøde?” – stillede han spørgsmålet, hvorefter der blev råbt fra publikum ”vi når det!” hvorefter der udbrød bifald.

”Hvis din mor lå der i blod, mens en beskidt zigøjner stak sin kniv i hende – ville du adlyde en kommando 'Dræb ikke?'.”

László Torockai har fortalt ved årets Ungarske Ø (Magyar Sziget) arrangement at samarbejdet mellem partiet Jobbik og dets forbundsfæller er god også siden partiet kom ind i Parlamentet.(1) Toroczkai som er ellers medlem af amtsrådsbestyrelsen for Jobbik i Csongrád amt har i en anden tale kauseret over at skyde den tidligere og nuværende ministerpræsident – Ferenc Gyurcsány og Viktor Orbán hhv.(3)

”Hvor mange gange har vi hørt her på Øen fra hinandens mund at 'jeg vil skyde – skal vi sige Ferenc Gyurcsány?' Hvem har ikke sagt det mindst en gang? Hvem har ikke sagt sådan noget som at 'jeg ville skyde denne rådne Gyurcsány og efterhånden også Viktor Orbán'? Vi må ærligt indrømme at næsten alle har sagt det. Og nu når medarbejdere fra The Sun og Népszabadság og hvem ved hvilke andre skjuler sig her blandt os og optager alt – jeg siger også til dem at 'jeg erkender at jeg har sagt mange gange at jeg ville skyde Ferenc Gyurcsány'.” Toroczkai har også sagt at ”Vi kunne ha’ gjort en endnu større tjeneste til det ungarske folk hvis vi havde skudt ham som teenager i KISZ (Kommunistisk Ungdomforbund) -lejeren”. Publikum belønnede taleren med stort bifald.

____________________
Kilder: (på ungarsk med lydoptagelser)
(1) http://atv.hu/cikk/20110811_toroczkai_a_jobbik_es_a_betyarsereg_szovetsege_kitunoen_mukodik
(2) http://atv.hu/cikk/20110809_vona_szovetsegese_mi_majd_le_merunk_loni_egy_rohadt_tetves_zsidot
(3) http://atv.hu/belfold/20110810_gyurcsany_es_orban_agyonloveserol_beszelt_a_jobbik_kepviseloje

No comments:

Post a Comment