“The world is a dangerous place to live in; not because of the people who are evil, but because of the people who don’t do anything about it.”
(Albert Einstein – refugee from Nazi Germany)

Monday, November 16, 2009

Magyar Gárda: mindannyian támogatjuk


2009.10.25.

"A titkosszolgálatokat és a rendvédelmi szerveket egyre jobban aggasztja, hogy a Magyar Gárda tagjai között egyre több volt kollégájukat vélik felfedezni.
...
Amíg eddig a rendvédelmi szervek tagjai távol tartották magukat a jobboldali formációtól, addig mára több tucatnyian is tagjai lettek, vagy legalább is szakmai ismeretekkel kívülről támogatják a gárda törekvéseit. Vannak, akik nyíltan vállalják, melyik testülettől érkeztek, de akadnak olyan kiképzők is, akikről csak a felső vezetés tudja, hogy korábban melyik területen dolgoztak - értesült a HavariaPress.


Már nyugdíjas vezérőrnagy és számos volt főtiszt is tart különféle intézkedés-taktikai foglalkozásokat a gárdistáknak..."
_____________
Források:
Országinfo.hu, 2009. október 25. vasárnap, 07:29
magyargarda.hu

_____________
Megjegyzés:
Íme egy módja, ahogy a magyar állam, minden  magyar állampolgár hozzájárul a magyar neonácizmus izmosodásához - hiszen e titkosszolgák, őrnagyok, ilyen-olyan tisztek jelentős része a legutóbbi átkos rendszernek, a Magyar Népköztársaságnak köszönheti szakmai kiképzését és gyakorlati tapasztalatát. És nagy részüknek bizonyára a jelenlegi (átkos) rendszer (azaz minden adófizető állampolgár) biztosítja a korkedvezményes, valószínűleg nem csekély összegű nyugdíjat.

No comments:

Post a Comment